På Svensk Däckåtervinnings nya utställningsateljé i Vaxholm kan besökarna klämma och känna på återvunna material och lära sig mer om däckåtervinning.

Välkommen på utställning i Vaxholm

Utbildning

Nu öppnar Svensk Däckåtervinning dörrarna till sin nya utställningsateljé i Vaxholm utanför Stockholm. Här kan besökarna klämma och känna på återvunna material och lära sig mer om däckåtervinning.

– Möjligheten att förmedla budskap via känsel, syn, färg och form är ett viktigt komplement i verksamheten, för att sprida kännedom och kunskap om däckåtervinning generellt och om materialet, den återvunna däckråvaran, specifikt, säger Frida Grunewald, kommunikatör på Svensk Däckåtervinning.

Ateljén ger en övergripande introduktion om Sveriges däckåtervinning, från råvara till färdiga produkter med användning i såväl hem som offentliga rum. Besöket lämpar sig för såväl branschfolk och andra intresserade som aktörer inom arkitektur, byggnad/konstruktion och formgivning. Boka ditt besök via media@sdab.se

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår